Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Het team


Bennie Broekmann

Directeur.
Ik ondersteun werkgevers bij mobiliteitsvraagstukken. Via oprechte, persoonlijke aandacht kansen voor de toekomst aanboren, dat is voor mij de kern van het werk. 


Erik Masselink

Bedrijfsleider en jobcoach.
Ik begeleid mensen op hun werkplek en geef daarbij werkgevers praktische ondersteuning. Ik luister goed naar de wensen en ambities om daarmee samen te ontdekken hoe dromen waargemaakt kunnen worden.


Corien Hadderingh

Jobcoach.
De begeleiding die iemand nodig heeft, is uniek. Iedereen heeft kansen en mogelijkheden. Die proberen we uit en we laten aan bedrijven zien wat iemand in zijn mars heeft. Heb vertrouwen in jezelf, ik help je graag op weg.


Esther Smeenge

Re-integratie- en loopbaancoach.
Wie ben je, wat wil je, wat kan je? Die vragen kun je van mij verwachten. Ik leer je graag kennen om samen de uitdaging aan te gaan om met volle inzet jezelf klaar te maken voor de arbeidsmarkt en nieuw werk te vinden.


Ina Jonkeren

Re-integratie en loopbaancoach.
Mijn begeleiding is heel praktisch gericht op persoonlijke interesses. Werk je bijvoorbeeld graag met je handen? Wij zoeken een plek waar je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Samen werken we aan het realiseren van jouw doel: een baan met werkplezier.

 
foto volgt

Judith Gerrits

Trainee Coach.
De kwaliteiten van een kandidaat ontdekken en samen op zoek naar een werkplek die goed bij iemand past, dat geeft mij werkplezier. Bij Broekmann doen we dat in een informele en nuchtere sfeer, dat werkt prettig en levert resultaat.


 

Henriëtte Paap

Re-integratie- en jobcoach.
Ik kijk waar je krachten, interesses en mogelijkheden liggen en geef je advies en inzicht waardoor je de controle terug hebt op je loopbaan. We pakken het samen aan. 


foto volgt

Yvonne Bekkema

Projectleider Het Carrousel 50plus.
Verbinding maken tussen bedrijven en werkzoekende 50plussers, dat doe ik creatief, praktisch en op persoonlijke manier. Ik zet mijn ervaring graag in voor een groep die barstensvol talent zit zodat niemand langs de lijn hoeft te staan.
 


Jorinde van Winden

Administratie, financiën en personeelszaken.
Voor alle financiële en personele zaken kun je bij mij terecht. Ik ben een spin in het web bij Broekmann.
 


Miriam Nijveldt

Trajectbeheerder.
Ik zorg dat alle formulieren en aanvragen voor trajecten op de goede manier verwerkt worden zodat de coaches al hun tijd aan de klanten kunnen besteden. Wij werken als team heel prettig en menselijk samen, dat merk je als klant ook!


Geke Broekmann

Begeleider.
Ik begeleid werkzoekenden bij een variëteit aan opdrachten en werkzaamheden.  Daardoor ontdekken zij wat bij hen past en ontdekken ze nieuwe mogelijkheden. Ondertussen werken we aan het opnieuw structuur krijgen in het dag- en werkritme.


Theo Berends

Werkplaats chef.
In onze werkplaats bootsen we een echte werksituatie na, waar werknemersvaardigheden ontwikkeld worden en werkritme opgedaan wordt. Dit als eerste stap naar een nieuwe werkplek.


foto volgt

Wolter Kiekebos

Plaatsvervangend werkplaatschef
Bij ons in de werkplaats of op locatie technische ondersteuning bieden en een echte werksituatie nabootsen met als doel om de mensen werkfit te maken, dat is mijn werk. Denk bijvoorbeeld aan houten schuttingen maken, meubilair, pallets in elkaar zetten, computers demonteren of fietsreparatie.


foto volgt

Ben Reening

Jobcoach i.o.
Werken bij Broekmann is erg gevarieerd, dat merk ik als stagiaire van de Elan opleiding tot Jobcoach. Niet alleen door contacten met werkgevers en kandidaten, maar ook door de eigen werkplaats en de speciale projecten van Broekmann.
  
Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive