Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Go4Work Project in de werkplaats in Emmen


Het Go4Work Project wordt uitgevoerd in de werkplaats van Broekmann Personeelsdiensten in Emmen.

De werkplaats is een prachtige locatie om werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt werknemersvaardigheden te laten ontwikkelen en arbeidsritme op te laten doen, bijvoorbeeld binnen een Werkfit traject van het uwv. Mensen wennen aan werk en krijgen structuur aangereikt. Er worden verschillende werkzaamheden aangeboden, zodat mensen kunnen ontdekken welk werk bij hen past.
 
De begeleiding is heel praktisch en gericht op interesses en mogelijkheden. Houtbewerking of metaalbewerking is mogelijk bij ons. In een productieomgeving met een rustige sfeer en persoonlijke aandacht wordt samengewerkt met andere kandidaten. Meubilair maken, apparatuur demonteren of sleutelen aan een (brom)fiets… het kan allemaal in de werkplaats van Broekmann Personeelsdiensten.
 
In onze werkplaats in Emmen bootsen we een echte werksituatie na, met werk dat in opdracht voor bedrijven uitgevoerd wordt, zodat een werkzoekende goed voorbereid wordt om binnen een betaalde baan aan het werk te gaan. Iemand doet arbeidsritme op en leert in alle rust belangrijke basisvaardigheden.
 
Wolter Kiekebos is werkplaats chef en wordt elke dag weer blij als hij ziet dat de kandidaten met veel plezier in de werkplaats aan de slag zijn.
Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive