Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Het teamfoto volgt

Benno Hermelink

Algemeen directeur.
De rode draad, “op weg naar Werkplezier”, die door alle dienstverlening van Broekmann loopt is voor mij ook de lijn die ik volg richting medewerkers. Graag zorg ik ervoor dat zij veel plezier in hun werk hebben. Dat doe ik door de medewerkers van Broekmann te ondersteunen en te faciliteren. Door de collega’s zoveel mogelijk in hun te kracht te zetten krijgen we tevreden opdrachtgevers en cliënten. 


 
foto volgt

Ines van Erp

Re-integratiebegeleider.
Ik bied begeleiding en ondersteuning aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ieder persoon heeft een eigen verhaal, daarbij is elk verhaal  bijzonder en uniek.  Door vanuit een persoonlijke benadering gezamenlijk met jouw aan de slag te gaan, kunnen we samen kijken waar jouw kansen liggen op de arbeidsmarkt. Ieder persoon heeft sterke punten. Vanuit de loopbaanbegeleiding leer je jouw sterke punten goed te benutten. Met andere woorden; waar een wil is, is een weg!  Als jobcoach ben ik nauw betrokken bij alle stappen en ontwikkelingen die jij maakt binnen jouw loopbaan.  Het gaat erom dat jij elke dag met plezier naar het werk gaat! Samen opzoek naar een duurzame baan, waar jij je thuis voelt!foto volgt

Janine van Putten

Re-integratiebegeleider.
Gedreven en vol enthousiasme geef ik ondersteuning aan mensen die zoekende zijn en of vast lopen op de arbeidsmarkt. Individuele begeleiding met een positieve betrokkenheid en eerlijkheid. 


 

 

foto volgt

Jorinde van Winden

Administratie, financiën en personeelszaken.
Voor alle financiële en personele zaken kun je bij mij terecht. Ik ben als een spin in het web bij Broekmann.


foto volgt

Judith Gerrits

Jobcoach en re-integratiebegeleider.
De kwaliteiten van een kandidaat ontdekken en samen op zoek naar een werkplek die goed bij iemand past, dat geeft mij werkplezier. Bij Broekmann doen we dat in een informele en nuchtere sfeer, dat werkt prettig en levert resultaat.


foto volgt

Miriam Nijveldt

Trajectbeheerder.
Ik zorg dat alle formulieren en aanvragen voor trajecten op de goede manier verwerkt worden zodat de coaches al hun tijd aan de klanten kunnen besteden. Wij werken als team heel prettig en menselijk samen, dat merk je als klant ook!


 

foto volgt

Wendy Elling

Re-integratiebegeleider en jobcoach.
Ik ondersteun mensen bij het ontdekken van hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Uitgaande van jouw motivatie, kwaliteiten en wensen gaan we samen aan de slag om verder te komen. Soms gaat dit in kleine stapjes en soms met grote sprongen. Met persoonlijke aandacht voor de situatie, mijn kennis over beperkingen/wet –en regelgeving en enthousiasme over de meerwaarde van werk of dagbesteding voor iedereen probeer ik het beste in iemand naar boven te halen.


foto volgt

Wolter Kiekebos

Werkplaatschef.
Bij ons in de werkplaats of op locatie technische ondersteuning bieden en een echte werksituatie nabootsen met als doel om de mensen werkfit te maken, dat is mijn werk. Denk bijvoorbeeld aan houten schuttingen maken, meubilair, pallets in elkaar zetten, computers demonteren of fietsreparatie.


 
Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive