Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Jobcoaching

De gecertificeerde jobcoach van Broekmann Personeelsdiensten begeleidt mensen op hun werkplek. Mensen met een Wajong- of WIA-uitkering danwel mensen die opgenomen zijn in het doelgroepenregister (Indicatie banenafspraak).
 
Broekmann Personeeldiensten wil graag iets voor mensen betekenen. De jobcoach analyseert met oprechte, persoonlijke belangstelling welke stappen iemand kan zetten. De begeleiding die iemand nodig heeft, is uniek. We kijken goed naar ieders kansen en mogelijkheden. Op de werkvloer proberen we uit welk werk bij iemand past en ontdekken we wat iemand in zijn mars heeft.
 
Daarvoor gaan wij op zoek naar werkgevers die een werkplek kunnen bieden. De jobcoach gaat samen met de kandidaat naar het bedrijf om te kijken of plaatsing op de werkplek mogelijk is en welke werkzaamheden opgepakt kunnen worden.
 
De jobcoach geeft op de werkplek praktische ondersteuning. Wat is nodig met plezier naar het werk te gaan? We kijken naar wat we voor de kandidaat kunnen betekenen, want dat is voor iedereen anders. De jobcoach van Broekmann luistert goed naar wensen en ambities. Samen ontdekken we hoe dromen waargemaakt kunnen worden. 
 

Meer informatie over jobcoaching

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen begeleiden? Neem dan contact met ons op. 
Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive