Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Loopbaanbegeleiding

Elke loopbaan heeft onderhoud nodig. Je werk bestaat niet alleen uit de klus waarvoor je aangenomen bent, maar óók uit het op peil houden en verbeteren van je eigen functioneren. Zodat je werkplezier houdt en het bedrijf kwaliteit kan blijven leveren. Jezelf blijven ontwikkelen in je werk, daar gaat het om. Werken aan je loopbaan, dat is ook noodzakelijk als je wilt doorgroeien naar een andere baan.
 
Werkgevers schakelen Broekmann Personeelsdiensten in om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Bijvoorbeeld als het gaat om motivatie, werkdruk, talentontwikkeling, samenwerken of doorgroei naar een rol binnen het management.
 
Wij ondersteunen werknemers in het gestructureerd en doelgericht werken aan de eigen loopbaan. Samen met de loopbaancoach krijg je zicht op je passies, op je talenten, competenties en ambities. Nadenken over je wensen en mogelijkheden in relatie tot je huidige werksituatie, de zingeving in je werk en ervoor zorgen dat je grip op je werk houdt. Wij begeleiden je in de stappen die je zet om je loopbaandoelen te bereiken.

Als particulier kun je Broekmann Personeelsdiensten inschakelen als je een sparringspartner zoekt voor je eigen loopbaanontwikkeling. Bijvoorbeeld om antwoord te krijgen op de vragen als: wat kan ik,  wat wil ik, waar ligt mijn kracht en hoe kan ik mijn doelen bereiken? 
 

Meer weten over loopbaanbegeleiding

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen begeleiden? Neem dan contact met ons op. 
Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive