Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Re-integratietraject Praktijkassessment

Tijdens het intakegesprek worden de wensen en mogelijkheden van de klant in relatie tot de arbeidsmarkt besproken. Indien er nog geen duidelijk en/of realistisch beeld is zijn er diverse testen beschikbaar om in te zetten door Broekmann Personeelsdiensten om de wensen en competenties van de klant in kaart te brengen. Het inzetten van online testen is een optie op basis van maatwerk.

Als duidelijk is welke sectoren passend zouden kunnen zijn zal er samen met de klant gezocht worden naar passende werkervaringsplekken waar een praktijkassessment kan worden afgenomen. Broekmann Personeelsdiensten maakt hierbij gebruik van haar uitgebreide netwerk bij instellingen en bedrijven en houdt bij het vinden van deze plek rekening met de wensen en mogelijkheden van de klant. De klant zal door de coach geobserveerd worden in meerdere werksituaties waardoor er inzicht zal ontstaan in de mogelijkheden en belastbaarheid van de klant met betrekking tot een reguliere baan.

Op basis van de gesprekken met de klanten en de observatie van de klant in een werksetting die aansluit bij zijn/haar wensen en mogelijkheden ontstaat een deskundig advies richting het UWV op het gebied van de mogelijkheden en onmogelijkheden van de klant.
 
Meer informatie over een Praktijkassessment
Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen begeleiden? Neem dan contact met ons op. 
Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive